Østerbro 2
Ved at trykke på efterfølgende årstal kan du se priserne hos slagteren i det pågældende år.
Priser 30/5 2011 :
Kr./Kg | Kr./Kg | Indmad | Højreb u/rygben | 110,- |
Oksehaler | 55,- |
Skank | 30,- |
Kalv m/ben | Kølle | 65,- |
Kam u/rygben | 110,- |
Indmad | Kalve lever | 35,- |
Kalvenyrer | 20,- |
Kalve lever i skiver | 40,- |
Kalve haler | 55,- |
Kalve hjerter | 35,- |
Kalve tunger | 35,- |
Kalve brisler | 80,- | Svine hjerter | 20,- |
Svine lever | 12,- |
Svine nyrer | 10,- |
Svine lever/spæk hak. | 40,- | Spæk afsværet | 25,- |
Spæk tykt | 35,- |
Fedtflommer | 10,- |
Fjerkræ | Kalkunbryst | 70,- |
Kalkuncordonblue 8 stk. | 45,- |
Oksekød u/ben | Filet spec. kort | 150,- |
Filet afp. | 150,- |
Striploin M profil | 150,- |
Striploin M | 150,- |
Mørbrad | 280,- |
Mørbrad sølv | 280,- |
Tyndstegsfilet | 150,- |
Entrecote | 180,- |
Inderlår afp. | 100,- |
Yderlår afp. | 70,- |
Klump | 70,- |
Tyndstegsfilet u/sål | 110,- |
Tyksteg m/fedt | 110,- |
Culotte | 100,- |
Cuvette | 75,- |
Bovklump | 60,- |
Tykkam | 65,- |
Flank steak | 75,- |
Spidsbryst u/ben | 50,- |
Spidsbryst u/ben letsalt. | 50,- |
Gullasch | 80,- |
Stroganoff | 130,- |
Benløse fugle | 90,- |
Roastbeef | 120,- |
Osso Buco | 42,- |
Småkød hak. 8-14% | 46,- |
Småkød hak. 6-8% | 85,- |
Kalv u/ben | Filet spec. kort | 240,- |
Filet | 240,- |
Striploin M profil | 150,- |
Striploin M | 150,- |
Mørbrad | 280,- |
Tyndstegsfilet | 150,- |
Entrecote | 180,- |
Inderlår afp. | 100,- |
Yderlår afp. | 70,- |
Klump | 70,- |
Tyndstegsfilet u/sål | 110,- |
Tyksteg m/fedt | 110,- |
Culotte | 100,- |
Cuvette | 75,- |
Bovklump | 60,- |
Tykkam | 65,- |
Flank steak | 75,- |
Spidsbryst u/ben | 50,- |
Spidsbryst u/ben letsaltet | 50,- |
Gullasch | 80,- |
Stroganoff | 130,- |
Benløse fugle | 90,- |
Roastbeef | 120,- |
Osso Buco | 42,- |
Småkød hak. 8-14% | 46,- |
Småkød hak. 6-8% | 85,- |
Schnitzler | 150,- |
Koteletter | 130,- |
Grisekød | Skinke | 20,- |
Hel Kam m/spæk ridset | 40,- |
½ Kam m/spæk ridset | 45,- |
Kam m/spæk u/ben | 45,- |
Kam u/spæk | 55,- |
Kam filet | 75,- |
Brystflæsk | 30,- |
Stegeflæsk | 35,- |
Stegeflæsk i skiver | 50,- |
Stegeflæsk til panering | 50,- |
Stegeflæsk i skiver letsaltet | 50,- |
Revelsben helt | 40,- |
Revelsben udskåret | 45,- |
Kogeflæsk | 35,- |
Kogeflæsk letsaltet | 35,- |
Ribbensteg u/ben | 40,- |
Nakkekoteletter | 45,- |
Bovsteaks | 30,- |
Nakke u/ben ridset | 35,- |
Nakkefilet | 40,- |
Nakkefilet letsaltet | 40,- |
So mørbrad | 60,- |
Svinemørbrad | 100,- |
Flæskebov u/ben | 30,- |
Flæskebov m/ben | 28,- |
Skært i tern | 40,- |
Rullesteg | 45,- |
Koteletter m/ben | 50,- |
Koteletter u/ben | 55,- |
Skinkeschnitzler | 50,- |
Kamben | 40,- |
Yderlår u/svær | 40,- |
Yderlår m/svær | 30,- |
Inderlår | 45,- |
Karbonader | 45,- |
Medister | 25,- |
Småkød hak. 8-14% | 28,- |
Skinkefars | 35,- |
½ Gris parteret | 22,- |
Forende parteret | 15,- |
Rullepølseslag | 45,- |
Rå rullepølse | 50,- |
Spareribs | 45,- |
Skank | 20,- |
Røgvarer | Clubskinke | 45,- |
Clubskinke kogt | 65,- |
Kogebacon | 45,- |
Stegebacon | 42,- |
Bacon i tern | 55,- |
Hamburgerryg u/ben | 65,- |
Lammekølle u/ben røget | 90,- |
Tykt spæk røget | 45,- |
Tyndt spæk røget | 35,- |
Revelsben røget | 55,- |
Svinemørbrad røget | 120,- |
Pålæg i hele stykker | Rullepølse | 100,- |
Rullepølse røget | 100,- |
Rullepølse m/persille | 100,- |
Lammerullepølse | 100,- |
Kogt røget nakke | 100,- |
Salt kød | 130,- |
Kogt hamburgerryg | 100,- |
Kogt oksebryst | 100,- |
Jagt pølse | 80,- |
Skinke pølse | 80,- |
Røget medister | 65,- |
Kød pølse | 60,- |
Malakopf | 70,- |
Oliven pølse | 70,- |
Champignon pølse | 70,- |
Kogt skinke | 65,- |
Spege skinke | 120,- |
Parma skinke | 200,- |
Roastbeef stegt | 130,- |
Røget filet | 130,- |
Pølser | 75,- |
Paprika kalkunbryst | 70,- |
Spec. patéer | 85,- |
Brunch pølser | 75,- |
Cocktail pølser | 85,- |
Sliced bacon | 55,- |
Rullebacon sliced | 55,- |
Sylte | 55,- |
Finker | 55,- |
Blodpølse | 65,- |
Oksekød bøffer | Filet bøffer | 240,- |
Tyndstegs bøffer | 180,- |
Striploin bøffer | 150,- |
Tournedos bøffer | 250,- |
Entrecote bøffer | 180,- |
Højreb m/ ben | 110,- |
Højrebskoteletter | 130,- |
Hakkebøffer af tatarkød | 90,- |
Tyndstegsfilet bøffer | 180,- |
Oksemørbrad | 280,- |
Engelsk bøf af filet | 180,- |
Entrecotes/farmerbøffer | 180,- |
Ribeye | 160,- |
T-bone Steak | 140,- |
Lam | Lammekølle frisk | 90,- |
Lammekølle | 90,- |
Lammekølle u/ben | 100,- |
Lammeryg frisk | 120,- |
Lammeryg | 120,- |
Lammefilet | 200,- |
Lammekroner | 180,- |
Lammekoteletter | 140,- |
Lammebov u/ben | 60,- |
Lammebov m/ben | 50,- |
Lammefars | 60,- |
Lammehals | 45,- |
Lammehals i skiver | 50,- |
Lammeculotte | 140,- |
Lammebryst | 35,- |
Lammefars | 60,- |
Lammeculotte | 140,- |
Hestekød | Mørbrad | 140,- |
Filet | 100,- |
Skært | 50,- |
Skært 5 kg. | 225,- |
Fars | 30,- |
Fars 5 kg. | 125,- |