Østerbro 2

Priser på slagtervarer.

Ved at trykke på efterfølgende årstal kan du se priserne hos slagteren i det pågældende år.

2011 2019



Priser 30/5 2011 :

Kr./Kg

Kr./Kg

Indmad Højreb u/rygben

110,-

Oksehaler

55,-

Skank

30,-

Kalv m/benKølle

65,-

Kam u/rygben

110,-

IndmadKalve lever

35,-

Kalvenyrer

20,-

Kalve lever i skiver

40,-

Kalve haler

55,-

Kalve hjerter

35,-

Kalve tunger

35,-

Kalve brisler

80,-

Svine hjerter

20,-

Svine lever

12,-

Svine nyrer

10,-

Svine lever/spæk hak.

40,-

Spæk afsværet

25,-

Spæk tykt

35,-

Fedtflommer

10,-

FjerkræKalkunbryst

70,-

Kalkuncordonblue 8 stk.

45,-

Oksekød u/benFilet spec. kort

150,-

Filet afp.

150,-

Striploin M profil

150,-

Striploin M

150,-

Mørbrad

280,-

Mørbrad sølv

280,-

Tyndstegsfilet

150,-

Entrecote

180,-

Inderlår afp.

100,-

Yderlår afp.

70,-

Klump

70,-

Tyndstegsfilet u/sål

110,-

Tyksteg m/fedt

110,-

Culotte

100,-

Cuvette

75,-

Bovklump

60,-

Tykkam

65,-

Flank steak

75,-

Spidsbryst u/ben

50,-

Spidsbryst u/ben letsalt.

50,-

Gullasch

80,-

Stroganoff

130,-

Benløse fugle

90,-

Roastbeef

120,-

Osso Buco

42,-

Småkød hak. 8-14%

46,-

Småkød hak. 6-8%

85,-

Kalv u/benFilet spec. kort

240,-

Filet

240,-

Striploin M profil

150,-

Striploin M

150,-

Mørbrad

280,-

Tyndstegsfilet

150,-

Entrecote

180,-

Inderlår afp.

100,-

Yderlår afp.

70,-

Klump

70,-

Tyndstegsfilet u/sål

110,-

Tyksteg m/fedt

110,-

Culotte

100,-

Cuvette

75,-

Bovklump

60,-

Tykkam

65,-

Flank steak

75,-

Spidsbryst u/ben

50,-

Spidsbryst u/ben letsaltet

50,-

Gullasch

80,-

Stroganoff

130,-

Benløse fugle

90,-

Roastbeef

120,-

Osso Buco

42,-

Småkød hak. 8-14%

46,-

Småkød hak. 6-8%

85,-

Schnitzler

150,-

Koteletter

130,-

GrisekødSkinke

20,-

Hel Kam m/spæk ridset

40,-

½ Kam m/spæk ridset

45,-

Kam m/spæk u/ben

45,-

Kam u/spæk

55,-

Kam filet

75,-

Brystflæsk

30,-

Stegeflæsk

35,-

Stegeflæsk i skiver

50,-

Stegeflæsk til panering

50,-

Stegeflæsk i skiver letsaltet

50,-

Revelsben helt

40,-

Revelsben udskåret

45,-

Kogeflæsk

35,-

Kogeflæsk letsaltet

35,-

Ribbensteg u/ben

40,-

Nakkekoteletter

45,-

Bovsteaks

30,-

Nakke u/ben ridset

35,-

Nakkefilet

40,-

Nakkefilet letsaltet

40,-

So mørbrad

60,-

Svinemørbrad

100,-

Flæskebov u/ben

30,-

Flæskebov m/ben

28,-

Skært i tern

40,-

Rullesteg

45,-

Koteletter m/ben

50,-

Koteletter u/ben

55,-

Skinkeschnitzler

50,-

Kamben

40,-

Yderlår u/svær

40,-

Yderlår m/svær

30,-

Inderlår

45,-

Karbonader

45,-

Medister

25,-

Småkød hak. 8-14%

28,-

Skinkefars

35,-

½ Gris parteret

22,-

Forende parteret

15,-

Rullepølseslag

45,-

Rå rullepølse

50,-

Spareribs

45,-

Skank

20,-

RøgvarerClubskinke

45,-

Clubskinke kogt

65,-

Kogebacon

45,-

Stegebacon

42,-

Bacon i tern

55,-

Hamburgerryg u/ben

65,-

Lammekølle u/ben røget

90,-

Tykt spæk røget

45,-

Tyndt spæk røget

35,-

Revelsben røget

55,-

Svinemørbrad røget

120,-

Pålæg i hele stykkerRullepølse

100,-

Rullepølse røget

100,-

Rullepølse m/persille

100,-

Lammerullepølse

100,-

Kogt røget nakke

100,-

Salt kød

130,-

Kogt hamburgerryg

100,-

Kogt oksebryst

100,-

Jagt pølse

80,-

Skinke pølse

80,-

Røget medister

65,-

Kød pølse

60,-

Malakopf

70,-

Oliven pølse

70,-

Champignon pølse

70,-

Kogt skinke

65,-

Spege skinke

120,-

Parma skinke

200,-

Roastbeef stegt

130,-

Røget filet

130,-

Pølser

75,-

Paprika kalkunbryst

70,-

Spec. patéer

85,-

Brunch pølser

75,-

Cocktail pølser

85,-

Sliced bacon

55,-

Rullebacon sliced

55,-

Sylte

55,-

Finker

55,-

Blodpølse

65,-

Oksekød bøfferFilet bøffer

240,-

Tyndstegs bøffer

180,-

Striploin bøffer

150,-

Tournedos bøffer

250,-

Entrecote bøffer

180,-

Højreb m/ ben

110,-

Højrebskoteletter

130,-

Hakkebøffer af tatarkød

90,-

Tyndstegsfilet bøffer

180,-

Oksemørbrad

280,-

Engelsk bøf af filet

180,-

Entrecotes/farmerbøffer

180,-

Ribeye

160,-

T-bone Steak

140,-

LamLammekølle frisk

90,-

Lammekølle

90,-

Lammekølle u/ben

100,-

Lammeryg frisk

120,-

Lammeryg

120,-

Lammefilet

200,-

Lammekroner

180,-

Lammekoteletter

140,-

Lammebov u/ben

60,-

Lammebov m/ben

50,-

Lammefars

60,-

Lammehals

45,-

Lammehals i skiver

50,-

Lammeculotte

140,-

Lammebryst

35,-

Lammefars

60,-

Lammeculotte

140,-

HestekødMørbrad

140,-

Filet

100,-

Skært

50,-

Skært 5 kg.

225,-

Fars

30,-

Fars 5 kg.

125,-