Skifteextract

30 Marts 1886

Hvis du trykker på musen over billedet, kan du se dette i stort.


5.

Stempel 30 Øre.

Udsl. 15/11 87 No 1.

Skifteextrakt.

Ved Skifteslutning Dags Dato af Boet efter Husmand Morten Johansens Hustru Johanne Maren Kirstine Nielsen af Maglebrænde er der tilfalden den umyndige Søn Niels Christian Johansen en Arv stor 99 Kr. 75 Øre, hvilket Beløb

Tingdagen den 30 Marts 1886.

efter Faderens Begjæring og med Værgens samt Skifteforvalterens Samtykke er givet Udlæg og Sikkerhed i Boets faste og løse Ejendele, derunder Huset Matr. No 9i af Maglebrænde By og Sogn med Bygninger og Kirketiende af Hartkorn 0¾ Alb. Gammelskat 13 Øre næstefter den derpaa hvilende Pantegjæld 300 Kr.
Saa længe den umyndige, der er født den 16de Oktober 1880, nyder Underholdning og Opdragelse i Hjemmet, svares ingen Renter af Gjælden, hvorimod den efter den Tid forrentes med 4 p. Ct. pro anno.
Nærværende Skifteextrakt overleveres Værgen, Husmand Niels Hansen Lund af Maglebrænde, som i Henhold til Lov af 26 Maj 1868 § 12 har at føre Tilsyn med de Gjenstande, hvori der er givet den umyndige Udlæg og Sikkerhed, og at paase, at hans Ret ikke tabes eller formindskes, samt naar han mener, at dette maatte indtræffe, herom at gjøre Indberetning til Skifteretten. Det bemærkes derhos, at Forandring i den Sikkerhed, der herved er givet, alene kan tilstaas af Overøvrigheden.

Extraktes Rigtighed bekræftes.

Stubbekjøbing Herreds Skifteret den 29de Marts 1886.
Oxenbøll.

gratis.

Læst inden Stubbekjøbing Herreds Ret den 30 Marts 1886. Oxenbøll.
(L. S.)