Skifteretsattest

31 Juli 1897

Hvis du trykker på musen over billedet, kan du se dette i stort.

1897 den 31' Juli Eftermiddag Kl. 2 blev Stubbekjøbing Herreds Skifteret sat paa Skifteforvalterens Kontor og i den ordinære Skifteforvalters Fraværelse administreret af Fuldmægtig exam. juris. H. Munk i Henhold til Lolland-Falsters Stiftsamts Konsttution af 22 d. M., hvor da i Overværelse af Vidnerne Fuldmægtig Rasmussen og Kontorist Christensen blev foretaget

Boet efter Skræder Hans Christian Rasmussen af Maglebrænde og Hustru, Else, f. Pedersen, sidst foretaget den 15 d. M.

Skifteforvalteren fremlagde sin Konstitution saal#
Skifteforvalteren bemærkede at Indkaldelse til Kreditorer og Arvinger er udstedt med 6 Maaneders Varsel den 16 d. M. ved saal# Bekendgørelse#.
Denne har været indrykket i Berlingske Tidende No 168, 169 og 170 for den 19de. 20de og 21de d. M., af hvilke disses Exemplarer fremlagdes til Sagens Følge.
Nærværende Skiftesamling, hvis Øjemed er at tage Bestemmelse om Realisation af Boets faste Ejendom og Løsøre, har været indvarslet ved saalydende Bekendtgørelse#.
Denne har været indrykket i:
Berlingske Tidende No 168 for den 19 d. M og Lolland-Falsters Stiftstidende No 163 for den 17 ds af hvilke Aviser Exemplarer fremlagdes til Sagens Følge
Af Arvingerne eller Kreditorerne havde ingen givet Møde.
Med Hensyn til Boets faste Ejendom vedtoges det i Betragtning af de med en Tvangsauktion forhindrer betydelige Omkostninger i Forhold til Ejendommens ringe Værdi at søge denne, der er skyldset under Matr. No 35b i Maglebrænde By og Sogn for Hartkorn 0 1/4 Allum, uden Gammelskat, og ved Registreringen er ansat til en Værdi af 300 Kr., fortroligt underhaanden for en saadan Pris som Skifteforvalteren maatte finde passende.
Endvidere vedtages det at bortsælge Boets Løsøre, der kun er vurderet til 48 Kr. 50 Øre, enten som spendix ved en Løsøreauktion der i Egnen eller underhaanden, i Forening med den faste Ejendom eller særskilt.
I Tilfælde af Auktion antages Fuldmægtig Munk til Inkassator mod et Salær af 1/8 af Tilslagssummen.

Boet udsat.
Retten hævet.
H. Munk cst.

Vidner
V. Christensen
J. Johs. Rasmussen