Skøde

22 Januar 1867

Hvis du trykker på musen over billedet, kan du se dette i stort.


20.

Stempel 1 Rd:

Beboelsesretten mv. udsl 21/2 82 No 2?

Skjøde!

Jeg underskrevne Hd: Anders Pedersen af Stangerup sælger, Skjøder og aldeles afhænder herved til min Søn Tjenestekarl Niels Christian Andersen fortiden i Kjøbenhavn, det mig tilhørende Huus i Stangerup By, som jeg har opført paa et mig for Gaardmændene desteds overdraget Jordstykke, tilligemed Husets Grund og tilliggende Have. Kjøbe-

Læst d: 22 Januar 1867

summen andrager 130 Rd:, der er berigtiget, idet Kjøberen har udstedt Obligation til sine Sødskende for ialt 100 Rd: og qvitteret sin egen Arc 30 Rd: hvorved fornævnte Eet Hundrede og Tredive Rd: Rm: indkommer og berørte Huus med Grund og Have skal derfor tilhøre Niels Christian Andersen, der allerede har taget det i Besiddelse, med de Samme Byrder og Rettigheder hvormed jeg har eiet det Afhændede og paa hvilket jeg mangler Adkomst. Jeg forbeholder mig og Hustru Ane Nielsdatter saalænge vi leve fri og uhindret Brug af den afhændede Eiendom. Til bekræftelse med min Underskrift i Vidners Overværelse.

Stangerup men skrevet i Stubbekjøbing d: 30 Nobr: 1866. Anders Pedersen m: f: P:.

Til Vitterlighed.
Østergaard. Gjern.

Læst inden Stubbekjøbing Herreds Ret d: 22 Januar 1867. Eiendomm: findes ikke i Matriculen og Sælgeren har ingen Adkomst paa Samme.

Oxenbøll.