Auktionsskøde

24 Juli 1900

Hvis du trykker på musen over billedet, kan du se dette i stort.


61..

Stempel 7 Kr. 70 Øre.

Valdemar Schultz Borgmester, og Byfoged og Beskriver i Stubbekjøbing Købstad, Herredsfoged og Skriver i Stubbekjøbing Herred. Ridder af Dannebroge.
Gør Vitterligt : 1900 den 20 Juli Eftermiddag Kl 1. blev Stubbekjøbing Herreds Fogedret sat paa Raadhuset i Stubbekjøbing og administreret af den ordinære Konges Foged, hvor da i Overværelse af nedentegnede Vidner passerede Følgende :

Udlæg til Ejendom paa Matr. N: 8f i Maglebrænde

Der fremlagdes en Transport og Købekontrakt af 5´ Februar 1899, hvorved de Højestbydende paa Tvangsauktionen den 21 Septbr 1898 over Ejendommen Matr N: 8f i Maglebrænde forhenværende Gaardejer i Maglebrænde nu Husejer i Falkerslev Jens Tvedemand, forhenværende Gaardejer i Maglebrænde nu i Virket, Peter Hansen, Parcellist Anders Rasmussen i Horreby og Parcellist Ole Pedersen i Horbelev til forhendværende Husejer Niels Peter Pedersen af Maglebrænde overdrage deres Ret til at erholde Udlægsskøde paa den nævnte Ejendom med Tilbehør. Transporten er forsynet med Paategninger af dens Udstedere, af Auktionsrekvirenten Sagfører Hansen og af 1ste Prioritetshaveren Spare og Laanekassen for Falsters Landbostand om, at der fra disses Side intet er til Hinder for Skødes Udstedelse, hvorhos den endvidere er paategnet Begæring af 12´ d M. fra Overretssagfører Ravnsgaard som Sagfører for Transporthaveren Husejer Niels Peder Pedersen om, at der maa blive meddelt sidstnævnte Udlægsskøde paa Ejendommen.
Transporten og den med samme fulgte, i Overretssagfører

Tingdagen den 24´ Juli 1900.

Ravnsgaards Paategning ommeldte Aktsbeskrivelse af Auktionen gølger Sagen.
Af det fremlagte Dokumenter fremgaar det, at fornævnte Jens Tvedemand m. fl., der havde 2´ Prioritet i Ejendommen, har gjort det højeste Bud nemlig 1150 Kr paa den efter Begæring af Spare- og Laanekassen for Falster Landbostand som Udlægshaver den 21´ September 1898 afholdte Tvangsauktion over den pantsatte Ejendom, at 2de Prioritetshaverne ved Auktionen vil blive delvis men ikke fuldtud dækket, at 2den Prioritetshaverne derefter har iagttaget den i Loven af 9 April 1891 § 38 foreskrevne Fremgangsmaade og dermed erhvervet Ret til at forlange sig Ejendommen udlagt for Auktionsbudet, at 2den Prioritetshaverne har tiltransporteret Husejer Niels Peder Pedersen af Maglebrænde denne sin Ret, samt at Auktionsvilkaarene ere opfyldte. Thi blev derefter
eragtet
Den Søren Rasmussen Simonsen ifølge Skøde thinglæst 8 Januar 1889 tilhørende Ejendom skyldsat under Matr N: 8f af Maglebrænde By og Sogn af Hartkorn 1 Fdk 0¼ Alb, Gammelskat 62 Øre med Andel i Sognets Konge- og Kirketiende samt med Tilhørende og Tilliggende udlægges herved Husejer Niels Peder Pedersen til Ejendom, dog med Forbehold af de ifølge Udlæget og det ved Auktionen passerede bedre prioriterede Rettigheder og uden Hjemmelsansvar for Fogedretten.
Udlaget sker for det højeste Auktionsbud 1150 Kr.
Stempelpapiret til Skødet beregnes saaledes :
Auktionsbud< ...................................................................................................... Kr 1150,00
Kapitalværdien af de Ejendommen som henhørende under Stangerup Gods og af de Konge- og Kirketienden paahvilende Hæftelse anslaas til ................... 10,00
__ ______
Kr 1160,00

hvoraf 1ste Klasses Taxt udgør 7 Kr 70 Øre.
Schultz.

Vidner
H. Hansen. Johs Rasmussen

Retten hævet Kl 2.
Schultz

Til Bekræftelse under Haand og Segl.
Stubbekjøbing den 20 Juli 1900.
Schultz (L. S)

Læst inden Stb. Herreds Ret den 24´ Juli 1900 og tilligemed Udskrift af Auktionsprotokollen og Transport prot: Skatteattest forevist.

Schultz (L. S.).

Stempel 9 Kr 45 Øre

Transport og Købekontrakt

Da vi undertegnede forhenværende Gaardejer i Maglebrænde nu Husejer

Tingdagen den 24´ Juli 1900.

i Falkerslev Jens Tvedemand, forhenværende Gaardejer i Maglebrænde de nu i Virket Peder Hansen, Parcellist Anders Rasmussen i Horreby og Parcellist Ole Pedersen i Horbelev ved Auktionen over nedenanførte Ejendom, hvorpaa Søren Rasmussen Simonsen har thinglæst Adkomst ikke opnaaede fuld Dækning for vor Pantefordring, og derfor forbeholdt os Ret til Udlægsskøde, transporteret og overdrager vi Undertegnede herved til forhenværende Husejer N. P. Pedersen af Maglebrænde den os ifølge foranstaaende tilkommende Ret til at erholde Udlægsskøde paa Ejendommen Matr N: 8f af Maglebrænde By og Sogn af Hartkorn 1 Fdk 0¼ Alb, Gammelskat 62 Øre med paastaaende Bygninger og deri værende mur- søm. og nagelfaste Appertinentier samt Ejendommens Andel i Sognets Konge- og Kirketiende paa følgende Betingelser og Vilkaar :
1, Det solgte, der er taget i Besiddelse af Køberen staar fra Dato for hans Regning og Risiko mod at han i Ildebrandstilfælde oppebærer Assurancesummerne.
2, Køberen betaler alle fra og med 1´ ds forfaldende Skatter, Afgifter og Tiender.
3, Omkostningerne ved Skødets Erhvervelse er Køberen uvedkommende ligesom ved denne Transport.
4, Købesummen er 1420 skriver et Tusinde fire Hundrede tyve Kroner og berigtiges derved at Køberen i 11´ Juni Termin d A. overtager eller indfrier 1´ Prioritetsgælden til Falsters Landbostands Sparekasse
i Nykjøbing paa Falster ............................................................................................. 1000 Kr
og samtidig kontant betaler Resten .......................................................................... 420 -
med Rente 4% p a. af Købesummen fra Tiltrædelsesdagen den 3´ ds forsaavidt angaar de 420 Kroner og 4½% p. a. fra Tiltrædelsesdagen for saa vidt angaar de 1000 Kr. - 1´ Prioritet forrnetes med mere end 4% p. a..
5, Naar Købesummen skadesløst er berigtiget og denne Kontrakt iøvrigt opfyldt kan Køberen forlange sig Skøde meddelt paa Ejendommen.
6, I Søgsmaalstilfælde skal Frd 25 Januar 1828 være anvendelig.
7, Det bemærkes at Ejendommen henhører under Stangerup Gods, i hvilken Henseende bemærkes at Køberen hermed er bekendt saavel som med de Hæftelser der paahviler de til dette Gods hørende Ejendomme. Der paahviler Ejendommen konstateret Præstetiende.
Jeg N. P. Pedersen indgaar paa foranstaaende som jeg forpligter mig til skadesløst at opfylde.

Skrevet i Stubbekjøbing den 5 Februar 1899.
Niels Peder Pedersen. Ole Pedersen.
J. Tvedemand. P. Hansen. Anders Rasmussen.

Dags Dato modtaget a. c. ifølge Kontraktens Post 4 - 245 Kr 23 Øre, hvorfor herved kvitteres

Stubbekjøbing d: 30 Juni 1899

For de vedkommende
Ludvig Hansen

Tingdagen den 24´ Juli 1900.

Da Købesummen nu er berigtiget kan Udlægsskøde meddeles Køberen.

p t. Stubbekjøbing den 21´ December 1899.
J. Tvedemand. P. Hansen.. A. Rasmussen. O. Pedersen.

Som Rekvirent af Auktionen erklærer jeg herved at der fra min Side heller intet er i Vejen for at Skødets meddeles Transporthaveren.

Maribo den 21´ December 1900.
Ludvig Hansen

Da Sparekassen er fyldestgjort, har den intet imod at der meddeles Trasnporthaveren Skøde.

Spare- og Laanekassen for Falsters Landbostand. Nykjøbing den 7 Juli 1900
Chr Olsen. P. Christensen.

I Henhold til foranstaaende samt vedlagte Auktionsbeskrivelse begærer jeg herved som Sagfører for Husejer N. P. Pedersen Maglebrænde denne meddelt Udlægsskøde paa den fornævnte Ejendom.

Stubbekjøbing den 12/7 1900
Ravnsgaard v/ Willemoes.

Stempel 1 Kr.

Den konstituerede Byfoged og Byskriver i Stubbekjøbing Købstad samt Herredsfoged og Skriver i Stubbekjøbing Herred og sammesteds Auktionsdirektør.
Gør Vitterligt : 1898 den 31 August Eftm: Kl. 2 blev Stubbekjøbing Herreds Auktionsret sat paa Raadhuset i Stubbekjøbing og administreret af den ord: Auktionsdirektør i Overværelse af Vidnerne Fuldm Rasmussen og Arrestforvarer Andersen begge af Stubbekjøbing, hvor da foretages :
et Møde i Medfør af Lov af 9 April 1891 § 20 til Vedtagelse af Konditionerne for Salget af Ejendommen Matr N: 8f i Maglebrænde der har tilhørt den under 20 November f. A. afdøde Husejer Søren Rasmussen Simonsen.
Der fremlagdes en Rekvisition fra Sagfører Hansen af 10´ d M. hvori han som Sagfører for Spare- og Laanekassen for Falsters Landbostand begærer den ovennævnte Ejendom stillet til Auktion.
Med Rekvisitionen er fremsendt følgende Dokumenter :
A. Beskrivelse af den den 29 Juli d. A. foretagne Udlægsforretning.
B. Panteattest.
C. Udskrift af det sidste Adkomstdokument paa Ejendommen.
D. Udkast til Auktionsvilkaarene, samt
E. Den til Grund for Retsforfølgningen liggende Panteobligation. Endvidere blev fremlagt under F-G. Indkaldelser til Mødet, forkyndte henholdsvis for 2den Prioritetshaverne, forhenværende Gaardejer i Maglebrænde, nu HUsejer i Falkerslev Jens Tvedemand, fhv. Gaardejer i Maglebrænde, nu Gaardejer i Virket Peder Hansen, Parcellist Anders Rasmussen i Horreby og Parcellist Ole Pedersen i Horbelev og for Søren Rasmussen Simon-

Tingdagen den 24´ Juli 1900.

sens enester Arving Gaardejer Hans Slente i Lidstrup.
Rekvisitionen samt Bilagene B og D indlemmes saalydende :

Stempel 1 Kr.

Til Stubbekjøbing Herreds Auktionsret.

1, Beskrivelse af den den 29 Juli d A. foretagne Udlægsforretning.
2, Panteattest, dat: 6 ds.
3, Udskrift af Søren Rasmussen Simonsens Skøde paa Ejendommen.
4, Udkast til Auktionsvilkaarene samt
5, Panteobligation, i Henhold til hvilken Udtaget er foretaget, anmoder jeg om, at 2den Prioritetshaverne forhenværende Gaardejer i Maglebrænde, nu HUsejer i Falkerslev Jens Tvedemand, forhenværende Gaardejer i Maglebrænde nu Gaardejer i Virket Peter Hansen, Parcellist Anders Rasmussen i Horreby og Parcellist Ole Petersen i Horbelev samt afdøde Søren Rasmussen Simonsens Arving maa blive indkaldt til et Møde til Vedtagelse af Auktionsvilkaarene. Søren Rasmussen Simonsens eneste Arving er en Datter, gift med Gaardjer Hans Slente i Lidstrup.

Stubbekjøbing den 10´ August 1898.
Ærbødigst Ludvig Hansen.

Fremlagt i Stubbekjøbing Herreds Auktionsret den 31 August 1898.
P. M. Anker.

Pantebogsattest.

Stempel 30 Øre.

Paa Ejendommen Matr N: 8f af Maglebrænde By og Sogn af Hartkorn 1 Fdk 0¼ Alb, Gammelskat 62 Øre, hvilken Ejendom med Andel i Sognets Konge- og Kirketiende tilhører Søren Rasmussen Simonsen ifølge Skøde, læst 8 Januar 1889, hviler der følgende Hæftelser.
1, Paa hele Sognets Kirketiende kongl: Kapital 1300 Kr og Refusion til Nykjøbing Latinskole aarlig 10 Td. Rug, 11 Td. Byg og 3 Td. Havre.
2, Paa hele Sognets Kirketiende kongelig Kapital 1100 Kr, hvorhos Husfolkene i Fjendstrup have fri Stolestader i Kirken.
3, Ejendommen henhøre under Stangerup Gods, i hvilken Henseende bemærkes :
a. Paa hver hel Gaard under Godset hæfter 83 Kr 62 Øre med solidariske Forpligtelser for udstykkede Parceller,
b. paa hele Stangerup Gods hviler aarlige Refusioner til Beløb 193 Kr 88 Øre foruden en Del Naturalpræstationer, der ikke ere anslaaede i Pange.
4, Pantebrev fra Ejeren til Falsters Landbostands Sparekasse for 1ste Prioritet, dat: 7de læst 14´ Juli 1891. Rente 4½% p. a. 1000,00
5, Do fra Do til Jens Tvedemand en Fl. for 1012,50
Prioritet med Oprykningsret efter 4o tillige i Besætning og Inventarium m v. dat : 13de læst 20 Febr 1894.

Tingdagen den 24´ Juli 1900.

6, Præstetiende : 1¼ Fdk Byg.
Hvilket herved attesteres overensstemmende med Skøde og Panteprotokollerne.

Stubbekjøbing Herredsskriverkontor den 6´ August 1898.
H. Munk
cst. (L. S.)

Fremlagt i Stubbekjøbing Herreds Auktionsret den 31´ August 1898.
P. M. Anker.

Udkast

til Auktionsvilkaar for Afhændelsen af den Søren Rasmussen Simonsen, Maglebrænde, hans Dødsbo tilhørende Ejendom Matr N: 8f af Maglebrænde By og Sogn af Hartkorn 1 Fdk 0¼ Alb Gammelskat 62 Øre med Andel i Maglebrænde Sogns Konge og Kirketiende, som stilles til offentlig Auktion i Henhold til det af Spare- og Laanekassen for Falsters Landbostnad i Nykjøbing F. den 29 Juli 1898 foretagne Udlæg.

1.

Ejendommen med Tilliggende, der er matrikuleret saaledes som fornaført samt med de derpaa værende Bygninger med mur-, nagel- og jordfaste Ting og øvrigt Tilbehør, deriblandt 1 Kakkelovn, 1 Komfur og indmuret Gryde, Hegn stilles til Bortsalg ved ..... v fol 814 ..... fremhæves :
at 1. Paa hele Sognets Kongetiende hviler kgl. Kapital 1300 Kr og Refusion til Nykjøbing Latinskole aarlig 10 Tdr Rug 11 Tdr Byg og 3 Tdr Havre.
2. Paa hele Sognets Kirketiende hviler kgl. Kapital 1100 Kr., hvorhos Husfolkene i Fjendstrup have fri Stolestade i Kirken.
3. Ejendommen henhører under Stangerup Gods i hvilken Henseende bemærkes, at paa hver hel Gaard under Godset hæfter 83 Kr 62 Øre med solidariske Forpligtelser for udstykkede Parceller; paa hele Stangerup Gods hviler aarlig Refusion til Beløb 193 Kr 88 Øre foruden en Del Naturalpræstationer, der ikke ere anslaaede til Penge.

2.

Ejendommen ..... v fol 814 ..... for hvilken Bygningerne ere forsikrede i vedkommende Brandforsikring.

3.

(som fol 814)

4.

I Købesummen ..... efternævnte Orden :
1. Falsters Landbostands Sparekasse med 1000 Kr paa 1´ Prioritet.
2. Gaardejer Jens Tvedemand af Maglebrænde, nu Husejer i Falkerslev m fl. med 1012 Kr. 56 Øre med Prioritet efter Landbostnadens Sparekasse.
Købesummen berigtiges ..... v fol 814 ..... udbetales i 11 Juni Termin 1899.

5 og 6.

(som fol 814)

7.

Udenfor Købesummen ..... v fol 814 .....
a. alle Udgifter ..... fra Udlæghaveren eller dennes Befuldmægtigede.
b. alle Omkostninger ..... v fol 814 .....
c. Salær til Udlægshaverens Befuldmægtigede Sagfører Ludvig Hansen i Stubbekjøbing for Samtlige i Forbindelse med Aktionen staaende Forretninger 20 Kr og Rejseomkostninger efter Regning..
d og e. som fol 814.
Det højeste Beløb .....

8.

Opraab sker for den Sum 1800 Kr, hvortil Ejendommen under Udlægsforretningen vurderes.
Ringere Overbud end 20 Kr modtages ikke.

9.

Naar del af ..... v fol 814 ..... Tid end 6 Uger .....

10.

Den Højestbydende ..... Post 4 er pligtig at udbetale samt desuden for de i Post 7 ommeldte Omkostninger .....

11.

I Tilfælde af ..... v fol 814 ..... indenherreds Mand .....

12.

Naar disse Vilkaar ..... senest i 11 Juni Termin 1899) .....

13.

(som fol 814).

Stubbekjøbing den 8 August 1898.
Paa Udlægshaverens Vegne:
Ludvig Hansen, Sagfører

Disse Auktionsvilkaar ere vedtagne paa et i Henhold til Lov 9 April 1891 § 21 behørigt indvarslet Møde med følgende Forandring : Til § 10. Det overlades til Auktionsdirektøren at bestemme, hvorvidt og hvilken Sikkerhed der skal stilles af de ved Auktionen Bydende.

Stubbekjøbing Herreds Auktionsret den 31 August 1898.
P. M. Anker.

Fremlagt i Stubbekjøbing Herreds Auktionsret 31´ August 1898.
P. M. Anker.

Det øvrige følger :
Rekvirenten, Sagfører Hansen, var mødt og bemærkede, at han tillige gav Møde for 2den Prioritetshaverne Jens Tvedemand m. fl. og foreviste disses Obligation stor 1012 Kr 50 Øre.
Endvidere var Gaardejer Hans Slente af Lidstrup mødt og forklarede at han var eneste Arving efter Søren Rasmussen Simonsen.
Det fremlagte Udkast til Auktionsvilkaarene blev vedtaget, dog med den Forandring i § 10, at det overlades til Auktionsdirektøren at bestemme hvorvidt og hvilken Sikkerhed der skal stilles af de ved Auktionen Bydende.
Det vedtages ikke at lade afholde Vurdering til Auktionsef-

Tingdagen den 24´ Juli 1900.

terretning, Endelig vedtages det at bekendtgøre Auktionen foruden i de befalede Blade tillige i Stubbekjøbing Avis.

Det Passerede oplæst.
Ludvig Hansen Hans Slente

Mødet sluttet.
Retten hævet.
P. M. Anker

Vidner : Johs Rasmussen C Andersen.

1898 den 21 Septbr Efter Kl. 3 blev Stubbekjøbing Herreds Auktionsret sat paa den nu afdøde Søren Rasmussen Simonsen tidligere tilhørende Ejendom Matr N: 8f i Maglebrænde og i den ordinære Auktionsdirektørs Sygdomsforfald adm: af Fuldmægtig cand jur: Johs Rasmussen i Overværelse af Vidnerne Kusk Rasmus Jensen af Stubbekjøbing og Uhrmager H. J. Jørgensen af Maglebrænde, hvor da efter Begæring af Sagfører Hansen som Befuldmægtiget for Spare- og Laanekassen for Falsters Landbostand. blev afholdt
Tvangsauktion over den nævnte Ejendom Matr N: 8f i Maglebrænde i Kontinuation af det til Forberedelse af Auktionen den 31´ Aug: d. A. afholdte Møde.
De i det nævnte Møde fremlagte Dokumenter vare tilstede, hvorhos endvidere blev fremlagt under
H. Auktionsplakat blev fremlagt under
J. Exemplarer af Berligske Tid: N: 205, 2006 og 207 for d. 3, 5 og 6 d M.
K. Exemplarer af Lol-Falst: Stiftstid: N: 203, 204 og 206 for d: 2, 3 og 6. s M. - i hvilke Blade Plakaten har været indrykket.
d og L. Fortegnelse over de Beløb der skulle udredes udenfor Købesummen.
De under H og L fremlagte Dokumenter indlemmes saaly:
"Efter Begæring af Sagf: Ludvig Hansen i Stubbekjøbing paa en Pant- og Udlægshavers Vegne stilles den tidligere Søren Rasmussen Simonsen, der er afgaaet ved Døden, tilhørende Ejendom Matr N: 8f af Maglebrænde By og Sogn med Bygninger og Tilliggende, skyldsat for Hartkorn 1 Fdk 0¼ Alb, Gammelskat 62 Øre med Andel i Sognets Konge- og Kirketiende til Bortsalg ved en Tvangsauktion der afholdes paa Ejendommen Onsdagen den 21 Septbr. d A. Efter Kl. 3.
Vilkaarene for Auktionen og de øvrige Salget vedrørendekommende Documenter ere til Eftersyn her paa Kontoret.
Denne Bekendtgørelse sker med den i Lov 9 April 1891 § 44 ommeldte Retsvirkning.

Stubbekjøbing Herredskontor den 1 Septbr 1898.
P. M. Anker.

Fremlagt i Stubbekjøbing Herreds Auktionsret d: 21 Septbr 1898.
Johs Rasmussen Fm.

Omkostninger

som Køberen af Matr N: 8f i Maglebrænde vil have at udrede

Tingdagen den 24´ Juli 1900.

udenfor Købesummen :
Transport .. 27,00 72,44
Udlægsforretningen Porto ..................................... 0,20
Salær for Mødet .................... 30,00 2´ Prioritetshaverne
Rekvisition med Stempel ..... 11,00 for Møde ............................... 10,00
Befordring ............................ 6,00 Vidnegebyr ved Auktions-
Salær til Fogden ................... 12,00 mødet til Konditioner-
20% Afgift ............................ 2,40 nes Vedtagelse ...................... 1,50
Vidnegebyr ........................... 1,33 Forkyndelse og Porto af
Beskrivelse af Bekræftelse ... 1,74 Indkaldelser til dette Møde .. 0,99
Stempel til Beskrivelsen ...... 1,90 66,37 Bekendtgørelse i Ber-
Panteattest ........................... 3,90 lingske Tidende ..................... 6,01
Udskrift af Skødet ................ 2,17 Do i Stiftstidende .................. 5,29
Auktionen 2,17 Do i Stubbekjøbing Avis ........ 2,50
Auktionsrekvisition Stem- 53,49
pel hertil ............................... 1,00 125,93
Rekvirenten for Mødet etc ... 20,00
Sammes Befordring ............. 6,00
27,00 72,44
Fremlagt i Stubbekjøbing Herreds Auktionsret d: 21 Septbr 1898
Johs Rasmussen Fm.

Det øvrige følger.
Auktionsdirektøren bemærkede at Auktionsplakaten tillige har være indrykket i Stubbekjøbing Avis.
I Henhold til det fremlagte begærede Rekvirenten Auktionen fremmet.
Rekvirenten bemærkede, at han tillige gav Møde for 2´ Prioritetshaverne Jens Tvedemand m fl. Han foreviste den i Panteattesten under 5´ ommeldte Obligation, hvorefter der resterer Rente 5% p. a. fra 28 Februar 1894 og paastod Komparenten Køberen tilpligtet for 2den Prioritetshaverne 10 Kr.
Søren Rasmussen Simonsens eneste Arving Gaardejer Hans Slente, Lidstrup, var ikke mødt.
Auktionsdirektøren oplyste, at naat den under Udlægsforretningen skete Vurdering af Ejendommen med Tilbehør 1800 Kr lægges til Grund, vil Gebyret for Auktionen ikke overstige 48 Kr.
Rekvirenten bemærkede at herefter vil samtlige i Vilkaarenes Post 6 og 7 anførte Omkostninger ikke overstige 175 Kr.
Derefter oplæstes Konditionerne og Panteattesten, hvorhos de Tilstedeværende blive gjorte bekendt med de øvrige fremlagte Dokumenter og det Protokollen tilførte.
Derefter oprettes Ejendommen for Vurderingssummen 1800 Kr.
Enestebydende var Sagfører Hansen paa 2den Prioritetshavernes Jens Tvedemands m fls. Vegne (begære Auktionen standset for ved Henvendelse til Fogden at begære Ejendommen udlagt.
Efter at Auktionsdirektøren havde gjort de Fils
) med 1150 Kr.

Tingdagen den 24´ Juli 1900.

skriver Elleve Hundrede Halvtredsindstyve Kroner.
Sagfører Hansen bad de Tilstedeværende gjort bekendt med at saafremt der intet højere Bud skete, vilde han paa 2´ Prioritetshavers Jens Tvedemands m fls Vegne begære Auktionen standset for ved Henvendelse til Fogden at begære Ejendommen udlagt.
Efter at Auktionsdirektøren havde gjort de Tilstedeværende bekendt med Sagfører Hansens Tilførsel, skete intet yderligere Bug, hvorefter Auktionen standsedes som forgæves, idet det efter Samraad mellem Rekvirenten og Auktionsdirektøren ikke fandtes nødvendigt at forlange Sikkerhedsstillelse.
Det Passerede oplæst og underskrevet.

Auktionen slutte.
Ludvig Hansen.

Auktionsretten hævet.
Johs Rasmussen
Fm.

Vidner
R. Jensen. H. J. Jørgensen.

# #

Udstederens Konstitution er saalydende :
(Konstit: prot. N: 23 fol 1044.

#

Til Bekræftelse under Haand og Segl
Stubbekjøbing den 12´ Juli 1899

E Oldenburg
kst. (L. S.)