Østerbro 2

Priser på slagtervarer.

Ved at trykke på efterfølgende årstal kan du se priserne hos slagteren i det pågældende år.

2011 2019



Priser 24/2 2019 :

Kr./Kg

Kr./Kg

Svinekød Hel Kam m/spæk

45,-

Kam m/spæk i mindre stykker

55,-

Koteletter m/ben

70,-

Koteletter u/ben

75,-

Stribet flæsk/Ribbensteg

55,-

Nakkefilet

55,-

Skinke/Nakkesteg m/svær

45,-

Skinkeschnitzler

65,-

Skinketern

60,-

Svinemørbrad

110,-

Okse/KalvekødGullasch / Bankekød

100,-

Okseklump

85,-

Culotte

140,-

Roastbeef

140,-

Okse/Kalvemørbrad afpudset

320,-

Engelsk Bøf af Filet

280,-

Striploin M profil

220,-

Tykstegsfilet afpudset

140,-

Ribeyes / Entrecote

240,-

Pålæg i hele stykkerRullepølse

130,-

Rullepølse røget

130,-

Rullepølse m/persille

130,-

Lamme Rullepølse

130,-

Kogt røget nakke

130,-

Kogt Oksebryst

130,-

Røget Medister

90,-

Kødpølse

90,-

Roastbeef Stegt

160,-

Røget Filet

150,-

Paprika Kalkun Bryst

90,-

Sliced Bacon

75,-

Rullebacon Sliced

75,-

Sylte

80,-

Finker

80,-

Blodpølse

80,-

Leverpølse

130,-

Oksekød m/benHøjreb u/rygben

140,-

Finsk Højreb m/ben

160,-

Oksehaler

70,-

Skank

45,-

Osso Buco

80,-

Oksebov

60,-

Kalv m/benKølle

75,-

Kam u/rygben

120,-

Koteletter m/ben

170,-

Osso Buco

80,-

Kalvebov

60,-

IndmadKalvelever

60,-

Kalvelever i skiver

65,-

Kalvenyrer

20,-

Kalvenyrer i skiver

55,-

Kalvehaler

70,-

Kalvehjerter

50,-

Kalvetunger

90,-

Kalvebrisler

90,-

Svinehjerter

30,-

Svinelever

20,-

Svinenyrer

10,-

Svinelever/Spæk hakket

40,-

Spæk afsværet

40,-

Spæk tykt

45,-

Fedtlommer

10,-

FjerkræKalkunbrysr

80,-

Kalkuncordonblue 8 stk.

50,-

RøgvarerClubskinke

40,-

Clubskinke kogt

65,-

Kogebacon

65,-

Stegebacon

60,-

Bacon i tern

80,-

Hamburgerryg u/ben

70,-

Lammekølle u/ben røget

140,-

Tykt spæk røget

50,-

Tyndt spæk røget

50,-

Revelsben røget

70,-

Svinemørbrad røget

120,-

Oksekød BøfferFiletbøffer

250,-

Tyndstegsbøffer

220,-

Striploinbøffer

220,-

Tournedosbøffer

300,-

Entrecotebøffer

240,-

Højreb m/ben

140,-

Finsk Højreb m/ben

160,-

Højrebskoteletter

170,-

Finsk Højrebskoteletter

190,-

Hakkebøffer af tatarkød

100,-

Tyndstegsfiletbøffer

200,-

Oksemørbrad

300,-

Engelsk Bøf af filet

280,-

Entrecotes/Farmerbøffer

240,-

Ribeye

220,-

T-bone Steak

200,-

Forloren VildsvinForloren Vildsvineryg

75,-

Lam Udenlandsk Lammekølle Frost

100,-

Dansk Lammekølle Frisk

130,-

Dansk Lammekølle

130,-

Dansk Lammekølle u/ben

130,-

Dansk Lammekølle

180,-

Dansk Lamme Filet

210,-

Lammekroner

190,-

Lammekoteletter

200,-

Lammebov u/ben

80,-

Lammebov m/ben

70,-

Lammefars

80,-

Lammehals

60,-

Lammehals i skiver

60,-

Lammeculotte

140,-

Lammebryst

60,-

Hestekød Mørbrad

150,-

Filet

120,-

Skært

50,-

Skært 5 kg.

225,-

Fars

30,-

Fars 5 kg.

125,-