Østerbro 2
Ved at trykke på efterfølgende årstal kan du se priserne hos slagteren i det pågældende år.
Priser 24/2 2019 :
Kr./Kg | Kr./Kg | Svinekød | Hel Kam m/spæk | 45,- |
Kam m/spæk i mindre stykker | 55,- |
Koteletter m/ben | 70,- |
Koteletter u/ben | 75,- |
Stribet flæsk/Ribbensteg | 55,- |
Nakkefilet | 55,- |
Skinke/Nakkesteg m/svær | 45,- |
Skinkeschnitzler | 65,- |
Skinketern | 60,- |
Svinemørbrad | 110,- |
Okse/Kalvekød | Gullasch / Bankekød | 100,- |
Okseklump | 85,- |
Culotte | 140,- |
Roastbeef | 140,- |
Okse/Kalvemørbrad afpudset | 320,- |
Engelsk Bøf af Filet | 280,- |
Striploin M profil | 220,- |
Tykstegsfilet afpudset | 140,- |
Ribeyes / Entrecote | 240,- |
Pålæg i hele stykker | Rullepølse | 130,- |
Rullepølse røget | 130,- |
Rullepølse m/persille | 130,- |
Lamme Rullepølse | 130,- |
Kogt røget nakke | 130,- |
Kogt Oksebryst | 130,- |
Røget Medister | 90,- | Kødpølse | 90,- |
Roastbeef Stegt | 160,- |
Røget Filet | 150,- |
Paprika Kalkun Bryst | 90,- | Sliced Bacon | 75,- |
Rullebacon Sliced | 75,- |
Sylte | 80,- |
Finker | 80,- |
Blodpølse | 80,- |
Leverpølse | 130,- |
Oksekød m/ben | Højreb u/rygben | 140,- |
Finsk Højreb m/ben | 160,- |
Oksehaler | 70,- |
Skank | 45,- |
Osso Buco | 80,- |
Oksebov | 60,- |
Kalv m/ben | Kølle | 75,- |
Kam u/rygben | 120,- |
Koteletter m/ben | 170,- |
Osso Buco | 80,- |
Kalvebov | 60,- |
Indmad | Kalvelever | 60,- |
Kalvelever i skiver | 65,- |
Kalvenyrer | 20,- |
Kalvenyrer i skiver | 55,- |
Kalvehaler | 70,- |
Kalvehjerter | 50,- |
Kalvetunger | 90,- |
Kalvebrisler | 90,- |
Svinehjerter | 30,- |
Svinelever | 20,- |
Svinenyrer | 10,- |
Svinelever/Spæk hakket | 40,- |
Spæk afsværet | 40,- |
Spæk tykt | 45,- |
Fedtlommer | 10,- |
Fjerkræ | Kalkunbrysr | 80,- |
Kalkuncordonblue 8 stk. | 50,- |
Røgvarer | Clubskinke | 40,- |
Clubskinke kogt | 65,- |
Kogebacon | 65,- |
Stegebacon | 60,- |
Bacon i tern | 80,- |
Hamburgerryg u/ben | 70,- |
Lammekølle u/ben røget | 140,- |
Tykt spæk røget | 50,- |
Tyndt spæk røget | 50,- |
Revelsben røget | 70,- |
Svinemørbrad røget | 120,- |
Oksekød Bøffer | Filetbøffer | 250,- |
Tyndstegsbøffer | 220,- |
Striploinbøffer | 220,- |
Tournedosbøffer | 300,- |
Entrecotebøffer | 240,- |
Højreb m/ben | 140,- |
Finsk Højreb m/ben | 160,- |
Højrebskoteletter | 170,- |
Finsk Højrebskoteletter | 190,- |
Hakkebøffer af tatarkød | 100,- |
Tyndstegsfiletbøffer | 200,- |
Oksemørbrad | 300,- |
Engelsk Bøf af filet | 280,- |
Entrecotes/Farmerbøffer | 240,- |
Ribeye | 220,- |
T-bone Steak | 200,- |
Forloren Vildsvin | Forloren Vildsvineryg | 75,- |
Lam | Udenlandsk Lammekølle Frost | 100,- |
Dansk Lammekølle Frisk | 130,- |
Dansk Lammekølle | 130,- |
Dansk Lammekølle u/ben | 130,- |
Dansk Lammekølle | 180,- |
Dansk Lamme Filet | 210,- |
Lammekroner | 190,- |
Lammekoteletter | 200,- |
Lammebov u/ben | 80,- |
Lammebov m/ben | 70,- |
Lammefars | 80,- |
Lammehals | 60,- |
Lammehals i skiver | 60,- |
Lammeculotte | 140,- |
Lammebryst | 60,- |
Hestekød | Mørbrad | 150,- |
Filet | 120,- |
Skært | 50,- |
Skært 5 kg. | 225,- |
Fars | 30,- |
Fars 5 kg. | 125,- |